Oldal kiválasztása

Karriernapok a XIII. KEN-en is!

Látogass el 2017.április 3.-7.-e között (hétfőtől csütörtökig 9-11 és 13-15 óra között) a Tiszti Pavilonban található irodánkba és használd ki a következő lehetőségeink valamelyikét. Ha komolyan gondolod, akkor akár az összeset is:
1. Töltsd ki MBTI-személyiségtesztünket, és tudd meg, milyen munkakörök illenek hozzád!
2. Hozz életrajzot, és nézzük át, javítsuk ki együtt, hogy minél ütősebb anyaggal pályázhasd meg álmaid munkáját!
3.Hallgasd és fogadd meg tanácsainkat, melyek hasznodra válhatnak a munkaerőpiacon álláskeresés és az állásra jelentkezés közben egyaránt!
4. Vegyél részt próbaállásinterjún, vagy stresszinterjún! Teszteld magad egy szimulált állásinterjún, hogy minél felkészültebb és magabiztosabb légy élesben!
5. Ha már diplomás vagy, regisztrálj be alumni portálunkra és szerezz ajándékot érte!

JAVASOLJUK AZ ELŐJELENTKEZÉST!

A mellékelt űrlapunkon (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScylNpfceA0O8pJhHx21ss30rFDOplSDR6_cFgSsf1N1mVVPg/viewform) foglalhatsz időpontot a Komáromi Egyetemi Napok ideje alatt!
Küldd el előre életrajzodat és motivációs leveledet a kata@ujs.sk -címre, esetleg a konkrétan megpályázni kívánt állásajánlatot is – hogy fel tudjunk készülni és egyénre szabottan a leghasznosabb tanácsokkal tudjunk szolgálni.
Gyere egyénileg, vagy látogassatok el hozzánk csoportosan. Minden tudatos és fejlődni vágyó jelentkezőt szeretettel várunk!

A KaTa csapata