Oldal kiválasztása

XIII. Komáromi Egyetemi Napok -Kriston Andrea: Kriston módszer – Intim torna – Intimitásunk megismerése és fejlesztése

Kriston Andrea 30 évvel ezelőtt kezdett foglalkozni azzal, amit ma intim tornának nevezünk. Napjainkban az elismert módszert már több országban is oktatják.

De vajon miről is van szó?

Az intim torna egy, az alhas izmait, kötőszöveteit, szerveit védő egészségnevelő program, amely nőknek, férfiaknak, továbbá gyerekeknek egyaránt szól; azonkívül szövetgyengeségből, keringési nehézségből, illetve egyéb más funkciózavarból származó tünetek megszűntetésére is szolgál.

Az „intim torna” elvezés megtévesztő lehet: A tréning ugyanis nem csupán tornagyakorlatokat tartalmaz, hanem ismereteken, történeteken keresztül, önmagunkra való nagyobb rálátást, odafigyelést is biztosít; ezek segítségével meg tudjuk szüntetni az elváltozásaink nagy részét. A test és a lélek nem különíthető el, így a foglakozáson hangsúlyozva lesz teljesség. „Mindegy hány évesen, kismamaként, nagymamaként, szült nőként vagy másban megvalósítóként, soványan, gömbölydeden, férfiként, műtöttként vagy megelőzési szándékkal jössz közénk. Nagy léptékekben azonos céljaink vannak. Boldogulni szeretnénk, szeretni, szeretve lenni, minél egészségesebben. A tréning segít önmagunk teljesebb megélésében” – írja Kriston Andrea a programról.

A módszerről megjelent – több mint 120 ezer példányban eladott! – könyvet eddig a következő szakorvosok lektorálták és hagyták jóvá: Dr. Lux Elvira klinikai szakpszichológus, szexológus, Dr. Demeter János szülés, nőgyógyász, urológus, Dr. Ritter László proktológus, Dr. Simon Zsolt urológus.

Időpont: 2017. 04. 03. (hétfő), 13:00

Helyszín: A Selye János Egyetem Tanárképző Karának épülete, T404-es terem